Qui som?

L’equip de Recollida2011: Maribel, Eduard i Jose


Eduard Motos Auqué, barceloní de 28 anys, exalumne de l’Escola Arrels i de la Salle Congrés, llicenciat en publicitat i relacions públiques, màster oficial en creativitat i estratègia publicitàries a la Universitat Ramon Llull.

Sóc el promotor de la recollida d’idees perquè crec en el poder de la comunicació com a eina de renovació. Des de fa gairebé 5 anys que vaig coneixent Montcada i Reixac gràcies a que la meva parella viu a la ciutat. Escolto idees que es mereixen una resposta i per aquest motiu amb uns amics montcadencs fem aquest projecte.

_

_

Jose Gómez Morato, montcadenc de 29 anys, exalumne del Font Freda i del Montserrat Miró i Vila, estudiant informàtica a l’Institut Obert de Catalunya i especialista en noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

“Sóc montcadenc de tota la vida i he anat notant que és una ciutat trista que li falta vida. Em van proposar el projecte i per què no ajudar el meu poble i escoltar la gent que m’ha rodejat tota la meva vida transmetent-me les seves idees i propostes i fer-les realitat.”


_

Maribel Campos Palma, montcadenca de 27 anys, exalumne del Mitja Costa i del Montserrat Miró i Vila, llicenciada en traducció i interpretació i cursant un màster de tradumàtica a la Universitat Autònoma de Barcelona.

“Sempre he viscut amb la meva família a Santa Maria. Hi ha molta gent amb ganes de fer coses però no se’ls ajuda. Els barris es troben aïllats per una gestió urbanística i cultural que divideix fins al punt de determinar la condició social. Per aquests i altres motius formo part de la Recollida2011.”_

__

Col·laboradors externs:

Des de Suècia, Jordi Solsona Belenguer, enginyer de telecomunicacions i “master of science in telecommunication and managment” a la Universitat Politècnica de Catalunya. Master tesis i doctorant a la Universiat Tècnica d’Estocolm. Treballant al centre de recerca Mobile Life in SICS (Swedish Institute of Computer Science).

“Durant la meva formació he viscut a Barcelona, Londres i actualment a Estocolm. Des de Suècia col·laboro amb Recollida2011 per aportar idees pròpies i polítiques exemplars dels països escandinaus i que es podrien estudiar per a Montcada i Reixac.”

_


Des d’Austràlia, Marc Figuerola Delgado, llicenciat en periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Amb experiència professional a Catalunya Ràdio, Radio Sabadell, Onda Cero, El País, Nova Ciutat Vella i cap de premsa a la campanya Consulta Sabadell fins l’any 2010. Desenvolupant a Austràlia un Màster d’Estudis Internacionals Especialitzats en Relacions Internacionals a la Universitat de Queensland.

“És important prendre nota de les idees que milloren els pobles i ciutats d’Austràlia i d’altres països del món. La Recollida2011 permet oferir aquesta possibilitat per centrar-se en Montcada i Reixac. És un experiment que pot sortir força bé.”


Des d’Alemanya, Simone Klein, estudiant de filologia espanyola i anglesa a la Universitat de Frieburg. Actualment realitzant el seu projecte final a la mateixa universitat.

“Des de la ciutat de Freiburg participo en la Recollida2011, una iniciativa d’uns amics meus. Envio idees i pàgines web d’aquí amb projectes innovadors que poden servir per a altres ciutats, en aquest cas per a Montcada i Reixac. Conec Catalunya, m’han parlat molt bé d’ella i he vingut moltes vegades. També he viatjat en diferents països i m’agrada conèixer la cultura de cada lloc.”

_

_

Pròximament: Amanda Felici, en contacte amb Itàlia i Ciutat de Mèxic, comunicació audiovisual y especialització en màrketing; Mery M. Perez-Hita, des del Regne Unit, especialitzada en producció audiovisual; Thomas Bausseron, des de França, enginyer; Xenia Vives, des de Hong Kong, politòloga i especialitzada en finances.

Fotografía:


Isabella Antonelli, fotògrafa professional que participa en el projecte per documentar gràficament el projecte sobre Montcada i Reixac.

www.isabellaantonelli.com

_

_

_

_

Cristina Duarte, fotògrafa professional que participa en el projecte retretant a l’equip de Recollida2011.

www.cristinaduarte.com

_

_

_

Pròximament el fotògraf: Oriol Balaguer

Agraïments

A Ciutadania4.0 i a cadascun dels professionals que detallem a continuació pel seu assessorament i suport:

Joan Batlle, Cap del departament de Cooperació Internacional en Administració Electrònica i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona.

Pilar Conesa, Fundadora d’Anteverti i pionera en impulsar les Smart Cities.

– Simona Levi, Gestora cultural i activista pels drets civils en Internet.

Anuncis